OSMANİYE / SUMBAS - Alibeyli İlkokulu

Alibeyli İlkokulu

ALİBEYLİ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ 1 NOLU KÜME EVLERİ NO: 66 SUMBAS / OSMANİYE
Vizyon
Tüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır. Tüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır. Tüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Alibeyli İlkokulu Olarak:Milli Eğitimin Temel Kanununun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, Milletinin insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı,insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Okul Müdürü Hamdi TULUKÇU 2020-2021 eğitim Öğretim Yılını kutladı
Öğretim Şekli :Normal eğitim
kalorifer sıvı yakıt sistemli
Ulaşım
sabah öğlen ve akşam saatlerinde daha çok liseye giden öğrencileri kadirlideki okullara taşıyan servisler vardır.Öğretmenlerimizin özel araçlarıyla Kadirli ilçesinden gidiş geliş yapmaktadırlar.
Alibeyli Köyü iki mahalleden oluşmakta Sumbas İlçesi Osmaniye İline bağlıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 54 km ilçe merkezine 5 km uzaklıkta olup Kadirli ilçesine de 9 km uzaklıktadır
Okulumuz İlkokulda 4 , okul öncesinde 1 olmak üzere toplam 5 sınıftır.
Okulumuzda sportif etkinlikler sınıf seviyesine göre yapılmaktadır.