OSMANİYE / SUMBAS - Alibeyli İlkokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı okulumuzda da kutlandı. Kutlama programından sonra öğretmenlerimize çiçek verildi ve ikramlar yapıldı.

Kas

Atatürk'ün ölümünün 85. yılı, okulumuzda da şiir okuma, orotoryo göstrileri ve marşlarla anıldı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılı okulumuzda etkin bir şekilde kutlanmıştır.

May

Okulumuz öğrencileri sınıf öğretmenleri rehberliğinde Kadirli'ye düzenledikleri gezide; sinema gösterisi, kütüphane ziyareti, çocuk oyun parkı, yemek ve dondurma gibi etkinliklerde bulundular.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Programda şiirler okundu şarkılar söylendi. Öğretmenlere çiçek verildi. Programın devamında öğretmenlerimize çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kas

Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölümünden Badel ÇETİNKALE (Bölüm Başkanı), Mahmude AKAR (Rehber Öğrt. ve Psikolojik Dan.) ve Yasemin ÖNİZ (Rehber Öğrt. ve Psikolojik Dan.) önceden belirlenen takvim çerçevesinde okulumuza geldiler. Öğrencilerde olumlu davranış geliştirme, anne baba tutumları öğretmen tutumları ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS bilgilendirme çalışmaları yaptılar. Oldukça yararlı olan bu çalışmadan dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

2022/2023 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz yemekhanesinde yapıldı.

Eyl

Sene başı seminer haftasının son gününde yeni eğitim öğretim yılına motivasyon amacıyla öğretmenlerimizle birlikte kahvaltı yaptık.

Eyl

Okulumuz öğretmenler odasına lavabo yapılarak etrafı kapatıldı.

Eyl

Okulumuz sınıf ve bölüm isimlikleri yenilendi.

Ağu

Okul binamızın iç ve dış kısmı boyandı. Ayrıca okulumuzun ana giriş kapısına okul isim tabelası ile okul binamıza ait bina tabelası güncel ilkokul standart renklerine göre yenileri monte edildi.